Eddig elkészült munkáink

Belsőépítészet - Pasztel Restaurant

Amikor a tulajdonosa a Tama Étterem átalakítása mellett döntött, akkor már túl voltunk egy sikeres közös projekten, az Advance Kantin létrehozásán. Így a belső terek acél dekorációs munkáinak elkészítésével ismét bennünket bíztak meg. Falburkolatokat, ajtónyílás beburkolását, pultburkolatot készítettünk, falnyílásokba tálalószekrényeket építettünk, valamint a bejárathoz egy kínáló asztalkát helyeztünk. Mindezekhez kaptunk kész terveket, nekünk már csak a helyszíni méretfelvétel és a létrehozás maradt feladatul. A kivitelezés mindkét fél megelégedésével zárult, azonban a további együttműködésnek a Covid járvány és az amiatt történt étterembezárások sajnos gátat szabtak. Reméljük, a járvány elmúltával ismét részt vehetünk vendéglátóhelyek létesítésében, felújításában!Alapanyag: szerkezeti acél
Felület: porszórt
Elkészült elemek: burkolatok, beépített bútorok
Munka jellege: gyártás, beépítés
Helyszín: 1051 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 22.
Idő: 2019.

Belsőépítészet - Trafó Kortárs Művészetek Háza

Ez a projekt volt az első komoly presztízzsel rendelkező megbízásunk. A Trafó Kortárs Művészetek Házának átalakítása és kibővítése során gyártottunk szereltünk fel különféle belsőépítészeti elemeket: ügyfélpultokat, térelválasztókat perforált lemezből, tolóajtókat, korlátokat acélból és kompozit lemezből, mellvédfalat, ruhatári fogasokat, polcokat, padokat, növényfuttató/térelhatároló elemet köracélból, valamint az új előtér/kávézó teljes trapézlemezes belső burkolását is mi végeztük el. Összetett feladatot kaptunk, mivel a pultok és padok asztalos munkarészeit is nekünk kellett megoldanunk. Ehhez parnercég segítségét vettük igénybe, és együttműködésünknek köszönhetően minőségi, időtálló és szép bútorokat tudtunk átadni a színháznak. Talán ez volt a legszélesebb spektrumú feladatunk eddig, igazán büszkék vagyunk a végeredményre!

Alapanyag: szerkezeti és dekoracél
Felület: festett
Elkészült elemek: sokféle belsőépítészeti szerkezet
Munka jellege: gyártás, beépítés
Helyszín: 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Idő: 2019.

Ipari beruházások - Fuvartrans kamionmosó

A jó szomszédság jegyében elkészült munkánk! A Fuvartrans Kft telephelye a mi műhelyünk mellett található, ezért amikor az egyik csarnokukat bővíteni akarták, minket kértek fel a gyártásra és a kivitelezésre. Egy kamionmosó épületének vázát kellett elkészíteni szerkezeti acélból, és tűzihorganyzás után felépíteni. Kisebb változtatásra szükség volt az eredeti tervekhez képest a gyorskapu tényleges beépítési méretei miatt, de ezt az akadályt is probléma nélkül megoldottuk. A vázszerkezet az összeszerelése után szendvicspanel burkolatot kapott, belülről pedig horganyzott trapézlemez borítást. Ez volt az első együttműködés cégeink között, azóta több közös feladatot is elvégeztünk.

Alapanyag: szerkezeti acél
Felület: tűzihorganyzott
Elkészült elemek: csarnokszerkezet, szendvicspanel burkolat
Munka jellege: gyártás, beépítés
Helyszín: 2233 Ecser, Ady Endre utca, Ipartelep
Idő: 2020.

Ipari bereuházások - Benczúr kúria

Bár nem ez volt fővállalkozónk, a Belvárosi Építő Kft első megrendelése tőlünk, ez volt az első, amelyet befejeztünk nekik. Banczúr Gyula műterem-kastélyának felújításakor kívántak egy folyosót/verandát kialakítani, ennek üvegezéséhez kellett a tartószerkezetet elkészítenünk. A feladat egyszerű volt, acél zárt- és U-szelvényből kellett oszlopokat és gerendákat gyártanunk, és ezeket sorolva a helyszínen összeépítenünk. A szerelést az épület műemlék mivolta ellenére zökkenőmentesen meg tudtuk oldani, és így sikerült jó benyomást téve gyümölcsöző partneri kapcsolatot megalapoznunk a Belvárosi Építő Kft-vel, amelyet azóta cégszinten is szorosabbra fűztünk.

Alapanyag: szerkezeti acél
Felület: festett
Elkészült elemek: tartószerkezet
Munka jellege: gyártás, beépítés
Helyszín: 3170 Szécsény-Benczúrfalva, Fő út 2.
Idő: 2021.

Kültéri elemek - BAH Center

Egy korai munkánk, abból az időből, amikor még csak hatan dolgoztunk a vállalkozásban. A BAH Center körül lévő kerítés folytatásaként kellett toló és nyílókaput készítenünk rozsdamentes acélból a mélygarázs bejárata elé, mellé. A tolókapu elsődleges funkciója az, hogy villámárvíz esetén azt behúzva, az utcán hömpölygő víz ne folyjon be a mélygarázsba. Így a tolókapu az év túlynomó részében nyitva van, csak vihar esetén csukják be. A nyílókapu pedig egyszerű hozzáférés szabályozást lát el. Munkatársainknak komoly tapasztalata van a rozsdamentes anyagok megmunkálásáról, ezért, bár cégünknek ez volt az első rozsdamentes feladata, a szakszerű kivitelezés nem esett nehezünkre.

Alapanyag: rozsdamentes acél
Felület: natúr, szálcsiszolt
Elkészült elemek: nyílókapu, tolókapu
Munka jellege: gyártás, beépítés
Helyszín: 1124 Budapest, Fürj utca 2.
Idő: 2018.

Kültéri elemek - Fuvartrans úszókapu

A Fuvartrans Kft a kamionmosó elkészülte után ismét megkeresett bennünket, az újonnan kialakítandó teherportájukra rendeltek tőlünk egy 12 m szabad nyílású úszókaput. Bár ez a feladat több szempontból is kihívás volt számunkra, nem futamodtunk meg a feladat elől. Mivel a műhelyünkben egy ekkora szerkezetet nem tudunk egyben legyártani, ezért a kapu két darabból készült el, és a beépítés során, a helyszínen hegesztettük össze. A kivitelezés előnyére vált, hogy a Megrendelő betongyárat üzemeltet, így a tetemes súly megtartásához szükséges masszív alapozást kiválóan tudták biztosítani. A kapu burkolataként a saját nyomott lemezünket használtuk fel. A beépítés után néhány hónappal megereszkedés miatt kellett egy kisebb igazítást elvégeznünk, de a kapu azóta is hibátlanul működik.

Alapanyag: szerkezeti acél
Felület: gyárilag horganyzott, festett
Elkészült elemek: úszókapu
Munka jellege: gyártás, beépítés
Helyszín: 2233 Ecser, Ady Endre utca, Ipartelep
Idő: 2020.